Lige nu får du 15% RABAT! Nu: 15% RABAT!
Design din egen hoodie

Design dine egne hættetrøjer med tryk

Design din egen hoodie. Vælg den ønskede hættetrøje/hoodie til mænd, kvinder eller børn, upload din egen grafik, indtast tekst eller vælg mellem hundredtusindvis af færdige print i vores database, tilpas og bestil direkte

Rabatkoder

Spar ved køb af flere. Alle produkter kan være forskellige med forskelligt tryk!

DESIGN5 - 5% rabat / 5 stk
DESIGN10 - 10% rabat / 10stk
DESIGN15 - 15% rabat / 15stk

Husk at indtaste koden i kassen. Kan ikke kombineres med andre rabatter

Faste rabatter

Design din egen hoodie

Design din egen hættetrøje og tilføj dit personlige præg til din garderobe! Med vores brugervenlige designværktøj kan du tilpasse alt fra farver og mønstre til tekst og billeder. Lad din kreativitet løbe løbsk og skab en hættetrøje, der er helt unik og passer perfekt til dig. Uanset om det er til dig selv eller som en gave til en ven, er mulighederne uendelige. Gør din garderobe endnu mere personlig og stilfuld med din egen designet hættetrøje i dag!

Vi har et stort udvalg af hoodies til mænd, kvinder og børn, herunder klassiske hættetrøjer, kontrasterende hættetrøjer, unisex og økologiske hættetrøjer og fede hættetrøjer med sjalkrave. Vi har også mange fede hættejakker til træning og hverdag. Der er ingen minimumsbestilling, du kan bestille en enkelt.

Hættetrøjer med tryk

Du kan nemt printe din egen grafik, dine egne billeder, firmalogo og alt det andet du har af motiver på hættetrøjer og hættejakker. For at bruge dit eget print skal du uploade billedfilen(erne) i designeren og placere dem på den ønskede hættetrøje, tilpasse og bestille direkte. Billedfiler kan være png. jpg, gif, svg eller ai. Maksimal filstørrelse er 10mb / 4000px. For de bedste resultater skal du bruge pixelgrafik i høj opløsning eller vektorformat. Brug transparent png eller vektor, hvis der er en baggrund, der ikke skal med.

Hoodie med print. Her kan du lave fede og unikke hættetrøjer med print til dig selv, personlige gaver og hættetrøjer og hættejakker til erhverv, med firmalogo eller til særlige begivenheder. Uanset om det er 1 eller 1000, kan du nemt uploade dine egne print, tilpasse på det ønskede produkt og bestille hættetrøjer online direkte.

Hættetrøje med egen tekst

Den nemmeste og hurtigste måde at få din egen tekst på en hættetrøje er at bruge teksteditoren i designeren. Her kan du indtaste din egen tekst og tilpasse den med en række forskellige skrifttyper, tekststørrelse, farve, effekter og layout. Du kan naturligvis også uploade din egen grafik med den ønskede tekst og/eller finde passende designs fra vores designarkiv.

Perfekte gaver til dig selv og andre, eller til firmalogoer og kampagner. Du kan placere print på forsiden, bagsiden og ærmerne på hættetrøjen. Gør det selv designeren er nem at bruge til at skabe dine egne personlige hættetrøjer med tekst.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress