Bøllehat med tryk

Rabatkoder

Spar ved køb af flere. Alle produkter kan være forskellige med forskelligt tryk!

DESIGN5 - 5% rabat / 5 stk
DESIGN10 - 10% rabat / 10stk
DESIGN15 - 15% rabat / 15stk

Husk at indtaste koden i kassen. Kan ikke kombineres med andre rabatter

Faste rabatter

Design din egen bøllehat

Design bøllehatte med dit eget print. Upload dine egne billeder, fotos og grafik, brug teksteditoren i designeren, eller find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdige print i vores designdatabase. Uanset om du leder efter sjove design, fede tryk på bøllehatte, dyremotiver, biler, jul, fødselsdage eller andre mærkedage, så finder du fede prints til din nye bøllehat hos os.

En klassisk designet bølleehat, der passer til det meste. Bøllehatten, også kendt som lystfiskerhat og bucket hat, er ikke overraskende også særdeles velegnet til fiskeri. Bøllehatten har fire huller til luftcirkulation, klassiske dekorative sømme på kanten, foret svedbånd og er lavet af 100% bomuld. Håndvask anbefales.

Bøllehat med eget tryk

Du kan nemt printe din egen grafik, dine egne billeder, firmalogo og alt det andet, du har af motiver på bøllehatten. For at bruge dit eget print skal du uploade billedfilen(erne) i designeren og placere dem på den ønskede kop, tilpasse og bestille direkte. Billedfiler kan være png. jpg, gif, svg eller ai. Maksimal filstørrelse er 10mb / 4000px. For de bedste resultater skal du bruge pixelgrafik i høj opløsning eller vektorformat. Brug transparent png eller vektor, hvis der er en baggrund, der ikke skal med.

Lav din egen unikke bøllehat med dit eget print eller tekst til dig selv, som gave med personlige print, til profilering med firmalogo eller til firmaarrangementer. Uanset om det er 1 eller 1000, kan du nemt uploade dine egne print, tilpasse og bestille din egen bøttehat direkte online. Der er ingen minimumsbestilling, du kan bestille en enkelt bøllehat.

Bøllehat med egen tekst

Den nemmeste og hurtigste måde at få din egen tekst på en bøllehat er at bruge teksteditoren i designeren. Her kan du indtaste din egen tekst og tilpasse den med en række forskellige skrifttyper, tekststørrelse, farve, effekter og layout. Du kan selvfølgelig også uploade din egen grafik med den ønskede tekst og/eller finde passende designs fra vores database med hundredtusindvis af færdige designs.

Perfekte personlige gaver til dig selv og andre, eller til firmalogoer og kampagner. Du kan placere print på begge sider, hvis du ønsker det. Gør det selv designeren er nem at bruge til at skabe dine egne unikke bøllehatte med tekst.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress