Muleposer med tryk

Design muleposer og tasker med egen tekst og tryk

Design dine egne unikke muleposer og tasker med tryk. Print dit billede, tekst eller firmalogo og bestil direkte online

Rabatkoder

Spar ved køb af flere. Alle produkter kan være forskellige med forskelligt tryk!

DESIGN5 - 5% rabat / 5 stk
DESIGN10 - 10% rabat / 10stk
DESIGN15 - 15% rabat / 15stk

Husk at indtaste koden i kassen. Kan ikke kombineres med andre rabatter

Faste rabatter

Design din egen mulepose

Muleposer med logo. Design muleposer og tasker med dit eget print. Upload dine egne billeder, fotos og grafik, brug teksteditoren i designeren, eller find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdige print i vores designdatabase. Hvad enten du leder efter sjove print på muleposer, fede tryk, dyremotiver, biler, jul, fødselsdage eller andre mærkedage, så finder du fede print til mange typer muleposer og tasker hos os.

Vi har et stort udvalg af tasker, klassiske muleposer til handel og fritid er et topalternativ til plastikposer. Skuldertaske fra Continental lavet af genbrugsmateriale, skuldertaske til laptop, skolebøger og alt muligt andet. Træningstaske, gymnastiktasker, retrotaske, rygsæk og en fin lille håndtaske fra Halfar lavet af 100% økologisk dyrket bomuld.

Muleposer med tryk

Du kan nemt printe din egen grafik, dine egne billeder, firmalogo og alt det andet du har af motiver på vores muleposer og tasker. For at bruge dit eget print skal du uploade billedfilen(erne) i designeren og placere dem på den ønskede taske, tilpasse og bestille direkte. Billedfiler kan være png. jpg, gif, svg eller ai. Maksimal filstørrelse er 10mb / 4000px. For de bedste resultater skal du bruge pixelgrafik i høj opløsning eller vektorformat. Brug transparent png eller vektor, hvis der er en baggrund, der ikke skal med.

Muleposer er et miljøvenligt og godt alternativ til engangsposer. Skab dine egne unikke muleposer med dit eget print eller tekst til dig selv, som gaver med personligt tryk, til profilering med firmalogo eller til særlige begivenheder. Uanset om det er 1 eller 1000, kan du nemt uploade dine egne print, tilpasse på det ønskede produkt og bestille muleposer og tasker direkte online. Der er ingen minimumsbestilling.

Mulepose med egen tekst

Den nemmeste og hurtigste måde at få din egen tekst på en mulepose er at bruge teksteditoren i designeren. Her kan du indtaste din egen tekst og tilpasse den med en række forskellige skrifttyper, tekststørrelse, farve, effekter og layout. Du kan selvfølgelig også uploade din egen grafik med den ønskede tekst og/eller finde passende designs fra vores database med hundredtusindvis af færdige designs.

Perfekte personlige gaver til dig selv og andre, eller til firmalogoer og kampagner. Du kan placere print på begge sider, hvis du ønsker det. Gør det selv designeren er nem at bruge til at skabe dine egne personlige muleposer og tasker med tekst.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress