Lige nu får du 15% RABAT! Nu: 15% RABAT!

Rabatkoder

Spar ved køb af flere. Alle produkter kan være forskellige med forskelligt tryk!

DESIGN5 - 5% rabat / 5 stk
DESIGN10 - 10% rabat / 10stk
DESIGN15 - 15% rabat / 15stk

Husk at indtaste koden i kassen. Kan ikke kombineres med andre rabatter

Faste rabatter

Design Krus og tilbehør med egen personlig tekst og tryk

Kop, krus, termokrus, drikkeflaske, ølkrus og glasbrikker med eget design

Krus med panoramatryk

Kruset til det hele Enkelt og robust krus, som passer på morgenbordet, på skrivebordet, på middagsbordet, når og hvor når det passer dig.

Ensfarvet og tofarvet krus

Friske farver på dit morgenbord: De kulørte krus sætter dig i godt humør lige fra morgenstunden og fremhæver indholdet på smukkeste vis. Tofarvet krus i keramik. Kruset der redder din dag. Klassisk krus med hank og fine kontrastfarver til te og kaffe med mere.

Termokrus i keramik med silikonelåg

Termokrus med dobbelt-lag keramik med to silikonelåg. Rumindhold: 250 ml. Varm nyhed i vinterkulden! Du brænder garanteret ikke fingrene på vores nye termokrus. Men din morgenkaffe-to-go eller kamillete holder sig til gengæld varm i timevis.

Lav ditt eget krus

Lav Krus og tilbehør med eget print og grafik. Du kan nemt uploade fotos, billeder, grafik og andre udskrifter i en række forskellige formater og designe Krus og tilbehør med personlige print og profileringsartikler og tøj med firmalogo. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe personlige Krus og tilbehør med masser af tilgængelige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder. Vi har også over en halv million designs i vores designdatabase, hvis du vil finde fede og sjove designs og prints. Design selv Krus og tilbehør med tryk og bestil direkte online

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress