Rabatkoder

Spar ved køb af flere. Alle produkter kan være forskellige med forskelligt tryk!

DESIGN5 - 5% rabat / 5 stk
DESIGN10 - 10% rabat / 10stk
DESIGN15 - 15% rabat / 15stk

Husk at indtaste koden i kassen. Kan ikke kombineres med andre rabatter

Faste rabatter

Design Dame T-shirts med egen personlig tekst og tryk

Gør din garderobe endnu mere personlig med vores fede T-shirts til kvinder med print! Med vores brugervenlige designværktøj kan du uploade dine egne grafikker og skrive din egen tekst for at skabe en T-shirt, der skiller sig ud fra mængden og afspejler din unikke stil. Vores T-shirts er af høj kvalitet og både stilfulde og komfortable. Uanset om du ønsker et sjovt og farverigt design eller en mere elegant og subtil stil, har vores tilpassede trykmuligheder noget for enhver smag.

Med dine egne grafikker og tekster kan du skabe en T-shirt, der er helt unik og personlig. Uanset om det er et inspirerende citat, et smukt mønster eller et sjovt billede, er kun din fantasi grænsen. Gør din næste outfit til et modeudtryk med en tilpasset T-shirt med print, der er skabt specielt til dig. Designe din egen fede T-shirt med print.

Design fede T-shirts til kvinder med print

Lav Dame T-shirts med eget print og grafik. Du kan nemt uploade fotos, billeder, grafik og andre udskrifter i en række forskellige formater og designe T-shirts med personlige print og profileringsartikler og tøj med firmalogo. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe personlige Dame T-shirts med masser af tilgængelige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder. Vi har også over en halv million designs i vores designdatabase, hvis du vil finde fede og sjove designs og prints. Design selv T-shirts med tryk og bestil direkte online

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress