Lige nu får du 15% RABAT! Nu: 15% RABAT!
Funktionsshirt til damer

Dame T-shirt svedtransporterende

Funktionsshirt til damer. 100 % polyester. Mærke: AWDisCool

Funktionsshirt til damer
neonorangesafirblåhvidsortneongrønmørkemarineblåroyalblårødsolgul

Denne ultralette sports-T-shirt spiller så meget på dit hold. Til løb, klatring, boldspil - den specielle Just Cool Neoteric ™-teknologi sørger for optimal svedtransport.

  • Hurtigttørrende og åndbar (140 g/m2)
  • Topkvalitet med dobbelte syninger
  • T-shirt-materiale ved ærmer og krave
  • Trykt label og bånd i nakken
  • Materiale: 100% polyester

Design Funktionsshirt

Lav Funktionsshirt med eget tryk

Lav funktionsshirt til damer med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en funktionsshirt med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Funktionsshirt

Design din egen funktionsshirt til damer med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede funktionsshirt til damer med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv funktionsshirt med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Dame T-shirts

Dame T-shirts med eget print og grafik. Design funktionsshirt til damer nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt funktionsshirt med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress