Hue med logo

Design din egen hue

Lav dine egne fede huer med tryk. Upload dine egne billeder og grafik, brug teksteditoren i designeren, eller find dine favoritprints til alle lejligheder blandt hundredtusindvis af færdige tryk i vores designdatabase. Hvad enten du leder efter sjove print på hatte, fede designs, dyremotiver, biler, jul, fødselsdage eller andre mærkedage, så finder du fede prints til huer her.

Du kan vælge mellem en klassisk vinterhue, cool trendy beanie, bøttehat og flere typer kasketter, såsom klassisk baseballkasket og fed snapback-kasket med kontrastfarve. Der er ingen minimumsbestilling, du kan bestille én enkelt.

Hue med logo

Du kan nemt printe din egen grafik på huer, dine egne billeder, hue med logo og alt det andet du har af motiver på huer. For at bruge dit eget design skal du uploade billedfilen(erne) i designeren og placere dem på den ønskede hat, tilpasse og bestille direkte. Billedfiler skal være i png. jpg, gif, svg eller ai. Maksimal filstørrelse er 10mb / 4000px. For de bedste resultater skal du bruge pixelgrafik i høj opløsning eller vektorformat. Brug transparent png eller vektor, hvis der er en baggrund, der ikke skal med.

Uanset om det er fede huer med eget print til dig selv, individuelt designede gaver eller huer med firmalogo eller til kampagner, events og lignende, kan du nemt uploade dine egne print, tilpasse på det ønskede produkt og bestille huer med eget tryk direkte online.

Hue med egen tekst

Den hurtigste måde at få din egen tekst på en hue er at bruge teksteditoren i designeren. Her kan du indtaste din egen tekst og tilpasse den med en række forskellige skrifttyper, tekststørrelse, farve, effekter og layout. Du kan selvfølgelig også uploade din egen grafik med den ønskede tekst og tilføje design fra vores designdatabase.

Perfekte unikt designede gaver til dig selv og andre. Gør det selv designeren er nem at bruge til at skabe dine egne personlige huer med tekst.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress