Design din egen trøje

Design dine egne trøjer med tryk

Vælg den ønskede trøje til mænd, kvinder eller børn, upload din egen grafik, indtast tekst eller vælg mellem hundredtusindvis af færdige print i vores database, tilpas og bestil direkte

Populære trøjer

Vælg en af ​​bestsellerne eller find din egen yndlingstrøje i kategorierne ovenfor

Rabatkoder

Spar ved køb af flere. Alle produkter kan være forskellige med forskelligt tryk!

DESIGN5 - 5% rabat / 5 stk
DESIGN10 - 10% rabat / 10stk
DESIGN15 - 15% rabat / 15stk

Husk at indtaste koden i kassen. Kan ikke kombineres med andre rabatter

Faste rabatter

Design din egen sweatshirt

Lav dine egne personlige sweatshirts med dit eget design. Upload dine egne billeder og grafik, brug teksteditoren i designeren, eller find dine favorittryk til alle lejligheder blandt over en halv million færdige prints i vores designdatabase. Alt fra sjove print du kan have på sweateren, fede prints, dyremotiver, biler, eller designs til jul, fødselsdage og andre mærkedage kan findes i vores designarkiv.

Vi har et stort udvalg af trøjer i alle typer og former, klassiske sweatshirts, økologiske trøjer, dametrøjer med bådhals, langærmede T-shirts til kvinder, mænd og børn, samt et stort udvalg af hættetrøjer. Der er ingen minimumsbestilling, du kan bestille én.

Trøje med eget print

Du kan nemt printe din egen grafik, dine egne billeder, firmalogo og alt hvad du ellers har af motiver på et stort udvalg af trøjer. For at bruge dit eget print skal du uploade billedfilen(erne) i designeren og placere dem på den ønskede sweater, tilpasse og bestille direkte. Billedfiler skal være i png. jpg, gif, svg eller ai. Maksimal filstørrelse er 10mb / 4000px. For de bedste resultater skal du bruge pixelgrafik i høj opløsning eller vektorformat. Brug transparent png eller vektor, hvis der er en baggrund, der ikke skal med.

Uanset om det er fede trøjer med eget print til dig selv, personlige gaver eller trøjer med firmalogo til medarbejdere eller trøjer med promovering til events, kan du nemt uploade dine egne print, tilpasse på det ønskede produkt og bestille trøjer direkte online.

Lav sweatshirt med egen tekst

Den nemmeste og hurtigste måde at få din egen tekst på en sweater er at bruge teksteditoren i designeren. Her kan du indtaste din egen tekst og tilpasse den med en række forskellige skrifttyper, tekststørrelse, farve, effekter og layout. Du kan selvfølgelig også uploade din egen grafik med den ønskede tekst og tilføje design fra vores designdatabase.

Trøjer med tryk er perfekte gaver til dig selv og andre. Du kan placere prints foran, bagpå og på ærmerne på trøjen. Gør det selv designeren er nem at bruge til at skabe dine egne unikke trøjer med tekst.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress