Langærmet T-shirt til baby

Langærmet babyshirt af økologisk bomuld

Til baby: Blød langærmet shirt af økologisk bomuld med knapper ved halsen, 200g/m2, 100% bomuld, mærke: Babybugz

Langærmet T-shirt til baby
hvidazalea

Kun det bedste er godt nok til baby: Denne langærmede T-shirt er fremstillet på fair produktionsbetingelser af kemikaliefri materialer. Den er velegnet til alle de situationer, hvor en T-shirt er for lidt, og en pullover er for meget.

  • Mærke: BabyBugz
  • Rund hals med nikkelfri, farveafstemte trykknapper, let at få på og af
  • Slidstærk kvalitet: 200 g/m2
  • Materiale: 100% økologisk bomuld

Design T-shirt Til Baby

Lav T-shirt Til Baby med eget tryk

Lav langærmet T-shirt til baby med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en T-shirt Til Baby med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen T-shirt Til Baby

Design din egen langærmet T-shirt til baby med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede langærmet T-shirt til baby med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv T-shirt Til Baby med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Langærmede t-shirts til børn

Langærmede t-shirts til børn med eget print og grafik. Design langærmet T-shirt til baby nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt T-shirt Til Baby med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress