Lige nu får du 15% RABAT! Nu: 15% RABAT!
Tryk på tøj

Design tøj med eget tryk

Vælg ønsket tøj, upload din egen grafik eller indtast tekst, tilpas og bestil direkte online

Rabatkoder

Spar ved køb af flere. Alle produkter kan være forskellige med forskelligt tryk!

DESIGN5 - 5% rabat / 5 stk
DESIGN10 - 10% rabat / 10stk
DESIGN15 - 15% rabat / 15stk

Husk at indtaste koden i kassen. Kan ikke kombineres med andre rabatter

Faste rabatter

Design dit eget tøj

Design tøj med dit eget print. Upload dine egne billeder, fotos og grafik, brug teksteditoren i designeren, eller søg og find fede prints til alle lejligheder. Du kan hurtigt og nemt lave T-shirts, hættetrøjer og meget andet tøj med dine egne print, indtaste din egen tekst eller finde dine yndlingsdesigns blandt over en halv million færdige designs i vores designdatabase. Se vores store udvalg af tøj.

Vi har et stort udvalg af tøj til mænd, kvinder, børn og babyer. T-shirts, toppe og singlets, langærmede T-shirts, sweatere, hættetrøjer, jakker, sportstøj, babybodyer, hagesmække, kasketter og hatte. Vi har også et godt udvalg af økologisk tøj.

Tøj med dit eget tryk

Du kan nemt printe din egen grafik, dine egne billeder, firmalogo og alt det andet du har af motiver på vores tøj. For at bruge dit eget tryk skal du uploade billedfilen(erne) i designeren og placere dem på det ønskede tøj, tilpasse og bestille direkte. Billedfiler kan være png. jpg, gif, svg eller ai. Maksimal filstørrelse er 10mb / 4000px. For de bedste resultater skal du bruge pixelgrafik i høj opløsning eller vektorformat. Brug transparent png eller vektor, hvis der er en baggrund, der ikke skal med.

Skab dit eget unikke print på tøj med dit eget design eller tekst til dig selv, som gaver med personligt tryk, til profilering med firmalogo eller til særlige begivenheder. Uanset om det er 1 eller 1000, kan du nemt uploade dine egne print, tilpasse på det ønskede produkt og bestille tøj direkte online. Der er ingen minimumsbestilling, du kan bestille et enkelt produkt.

Tryk på tøj

Den nemmeste og hurtigste måde at få din egen tekst på T-shirts, hættetrøjer, babybodyer og andet tøj er at bruge teksteditoren i designeren. Her kan du indtaste din egen tekst og tilpasse den med en række forskellige skrifttyper, tekststørrelse, farve, effekter og layout. Du kan selvfølgelig også uploade din egen grafik med den ønskede tekst og/eller finde passende designs fra vores database med hundredtusindvis af færdige designs.

Tryk på tøj med din egen personlige tekst giver dig nemt dit eget unikke tøj. Tøj med dit eget tryk er også perfekt som personligt designede gaver, eller til firmalogoer og kampagner. Du kan placere print på flere sider af det meste af vores tøj, hvis du ønsker det. Gør det selv designer er nem at bruge til at skabe dit eget personlige tøj med tekst.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress