Stanley/Stella BABY CHANGER økologisk sweatshirt

Blød baby-sweater i 85 % økologisk bomuld og 15 % recycled polyester. Mærke: Stanley/Stella.

Stanley/Stella BABY CHANGER økologisk sweatshirt
råhvidlys rosahvidmarineblåcremefarvet

Simpelthen bare så sød: Denne baby-sweatshirt i økologisk kvalitet fra Stanley/Stella er perfekt til hverdagen for både små og lidt større kravlende babyer. Let at få af og på takket være trykknapper på skulderen.

  • 1 trykknap i samme farve og 1 skjult trykknap
  • 1 x 1 ribkant ved hals, ærmer og forneden
  • Påsyede ærmer
  • Blød stofkvalitet: 280 g/m²
  • Materiale: 85 % økologisk bomuld, 15 % recycled polyester
  • Mærke: Stanley/Stella

Design Stanley/Stella BABY CHANGER økologisk sweatshirt

Lav Stanley/Stella BABY CHANGER økologisk sweatshirt med eget tryk

Lav stanley/Stella BABY CHANGER økologisk sweatshirt med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en stanley/Stella BABY CHANGER økologisk sweatshirt med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Stanley/Stella BABY CHANGER økologisk sweatshirt

Design din egen stanley/Stella BABY CHANGER økologisk sweatshirt med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede stanley/Stella BABY CHANGER økologisk sweatshirt med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv stanley/Stella BABY CHANGER økologisk sweatshirt med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Økologiske produkter til børn og baby

Økologiske produkter til børn og baby med eget print og grafik. Design stanley/Stella BABY CHANGER økologisk sweatshirt nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt stanley/Stella BABY CHANGER økologisk sweatshirt med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress