Dame premium sweatshirt

Dame premium sweatshirt

Dame premium sweatshirt, 80 % bomuld Mærke: Spreadshirt

Dame premium sweatshirt
hvidsortmarineblågrå meleret

Sweatshirten med det enkle snit og den klassiske runde udskæring er en del basisudstyret i dit klædeskab. Forstærkede ribkanter forneden og ved ærmerne. Den lækre, bløde sweatshirt er langtidsholdbar takket være kvalitetsforarbejdet bomuldsgarn.

  • Forstærkede ribkanter forneden og ved ærmerne
  • Raglanærmer, rund hals med trekantsdetalje
  • Kæmmet bomuld sikrer lang holdbarhed
  • Blødt og lækkert materiale: 235 g/m²
  • Materiale: 80 % bomuld, 20 % polyester (meleret: 85 % bomuld, 15 % viskose)

Design Sweatshirt

Lav Sweatshirt med eget tryk

Lav dame premium sweatshirt med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en sweatshirt med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Sweatshirt

Design din egen dame premium sweatshirt med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede dame premium sweatshirt med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv sweatshirt med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Sweatshirts til damer

Sweatshirts til damer med eget print og grafik. Design dame premium sweatshirt nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt sweatshirt med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress