Premium sweatshirt

Henley T-shirt med lange ærmer

Langærmet Henley shirt med metalknapper, 100 % bomuld

Premium sweatshirt
hvidsort

Henley shirts´ varemærke er de tre knapper ved kraven Vintagelooket og det enkle snit gør den langærmede Henley shirt til en moderne klassiker, som kan kombineres til både hverdag og fest. Det bløde bomuldsjersey gør shirten lækker at ha´ på.

  • Rund hals og bredt knapbånd
  • Tre metalknapper (nikkelfri)
  • Vintagelook på grund af slubmaterialet
  • Let og behagelig stofkvalitet: 140 g/m²
  • Materiale: 100 % bomuld, metal

Design Sweatshirt

Lav Sweatshirt med eget tryk

Lav premium sweatshirt med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en sweatshirt med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Sweatshirt

Design din egen premium sweatshirt med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede premium sweatshirt med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv sweatshirt med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Langærmede t-shirts

Langærmede t-shirts med eget print og grafik. Design premium sweatshirt nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt sweatshirt med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress