Lige nu får du 15% RABAT! Nu: 15% RABAT!
Langærmet baseballshirt til mænd

Langærmet herre-baseballshirt

Langærmet herre-T-shirt i klassisk form, 100% bomuld, Mærke: Fruit of the Loom

Langærmet baseballshirt til mænd
hvid/sorthvid/marineblå

Klar til at kaste: Vær sikker på homerun med denne shirt i legendarisk baseball-look og søm og ærmer i kontrastfarver.

  • Raglanærmer i kontrastfarver
  • Let og behagelig stofkvalitet: 160 g/m2
  • Materiale: 100% bomuld

Design Baseballshirt

Lav Baseballshirt med eget tryk

Lav langærmet baseballshirt til mænd med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en baseballshirt med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Baseballshirt

Design din egen langærmet baseballshirt til mænd med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede langærmet baseballshirt til mænd med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv baseballshirt med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Langærmede t-shirts

Langærmede t-shirts med eget print og grafik. Design langærmet baseballshirt til mænd nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt baseballshirt med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress