Flexfit Cap

Moderne Flexfit Cap af 97 % polyester og 3 % elastan. Mærke: Flexfit

Flexfit Cap
khakihvidsortmarinblårød

Cap, Cap, hurra! Flexfit Cap er din ledsager både dag og nat med sit robuste inderpanel foran. Denne afslappede allrounder sørger for en perfekt pasform med den integrerede elastik.

  • Flexfit 5 Panel Cap med undersiden af visiret i matchende farve.
  • Stabil, indvendig front
  • Med elastik, uden lukning bagpå
  • Materiale: 97 % polyester, 3 % elastan
  • Mærke: Flexfit

Design Flexfit Cap

Lav Flexfit Cap med eget tryk

Lav flexfit Cap med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en flexfit Cap med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Flexfit Cap

Design din egen flexfit Cap med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede flexfit Cap med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv flexfit Cap med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Kasketter og huer

Kasketter og huer med eget print og grafik. Design flexfit Cap nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt flexfit Cap med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress