Lige nu får du 15% RABAT! Nu: 15% RABAT!
Jersey beanie

Jersey-Beanie

Casual/cool hue til inde og ude i stretchkvalitet. 63% polyester, 32% bomuld, 5% elastan. Mærke: Build Your Brand

Jersey beanie
charcoalsortgrå meleret

For længst en klassiker, når det handler om at være på hat med moden: Beanien giver dit hverdagsoutfit det absolutte casual pift. Beanien dur til det hele, inde og ude, året rundt, til herrer og damer.

  • Glat stretchkvalitet, som tilpasser sig hovedets form
  • Forlænget en smule bagtil for at give det kendte oversize-look.
  • Dobbeltlagt jerseystof: 170g/m²
  • Materiale: 63% polyester, 32% bomuld, 5% elastan

Design Beanie

Lav Beanie med eget tryk

Lav jersey beanie med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en beanie med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Beanie

Design din egen jersey beanie med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede jersey beanie med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv beanie med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Kasketter og huer

Kasketter og huer med eget print og grafik. Design jersey beanie nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt beanie med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress