Oversize T-shirt til damer

Relaxed fit T-shirt til damer

T-shirt med løst snit til damer, 100 % bomuld (undtagen gråmeleret: 85 % bomuld, 15 % viskose, og denimmeleret: 60 % bomuld, 40 % polyester)

Oversize T-shirt til damer
denim melerethvidsortgrå meleretbordeaux

Slap af i T-shirten med det behagelige snit: Slå en kæk knude på den løse T-shirt i varmen, eller tag den på og forlæng sommerstemningen langt hen på efteråret.

  • Lige relaxed fit-snit
  • Ærmer med rul
  • Rund hals med ribkant
  • Slidstærk kvalitet: 145g/m² singlejersey
  • Materiale: 100 % bomuld (undtagen gråmeleret: 85 % bomuld, 15 % viskose, og denimmeleret: 60 % bomuld, 40 % polyester)

Design Oversize T-shirt

Lav Oversize T-shirt med eget tryk

Lav oversize T-shirt til damer med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en oversize T-shirt med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Oversize T-shirt

Design din egen oversize T-shirt til damer med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede oversize T-shirt til damer med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv oversize T-shirt med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Dame T-shirts

Dame T-shirts med eget print og grafik. Design oversize T-shirt til damer nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt oversize T-shirt med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress