Tri-blend T-shirt fra Bella+Canvas

Unisex tri-blend T-shirt fra Bella + Canvas

Unisex T-shirt af meleret blandingsmateriale. 50 % polyester, 25 % bomuld, 25 % viskose. Mærke: Bella + Canvas

Tri-blend T-shirt fra Bella+Canvas
blåmeleretrustrødgrå meleretsort meleret

Premium T-shirten er nu endnu blødere! Det USA-baserede mærke Bella + Canvas har skabt denne melerede T-shirt af et superblødt materiale: Ringspundet bomuld, viskose og polyester gør den vidunderligt lækker at ha' på.

  • Unisex-snit: Fremhæver figuren for herrer; sidder lidt mere casual på kvinder (se størrelsestabel vedr. pasform)
  • Med indsyet bånd i nakken, så det ikke kradser
  • Lækker blød stofkvalitet: 135 g/m²
  • Materiale: 50% polyester, 25% bomuld, 25% viskose

Design Tri-blend T-shirt

Lav Tri-blend T-shirt med eget tryk

Lav tri-blend T-shirt fra Bella+Canvas med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en Tri-blend T-shirt med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Tri-blend T-shirt

Design din egen tri-blend T-shirt fra Bella+Canvas med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede tri-blend T-shirt fra Bella+Canvas med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv Tri-blend T-shirt med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Herre T-shirts

Herre T-shirts med eget print og grafik. Design tri-blend T-shirt fra Bella+Canvas nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt Tri-blend T-shirt med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress