Cropped T-Shirt

Cropped T-shirt af 95 % bomuld, 5 % elastan. Mærke: Build Your Brand

Cropped T-Shirt
hvidsortgrå meleret

90'erne er tilbage - inklusive shirts og toppe med kig til den bare mave! Denne korte Cropped T-shirt passer godt til jeans med høj talje eller til den lange nederdel og understreger dit sporty look.

  • Kort T-shirt med rund hals
  • Neutral størrelseslabel i nakken, uden branding
  • Slidstærk kvalitet: 180 g/m2
  • Materiale: 95 % bomuld, 5 % elastan (gråmeleret: 85 % bomuld, 10 % viskose, 5 % elastan)
  • Mærke: Build Your Brand

Design Cropped T-Shirt

Lav Cropped T-Shirt med eget tryk

Lav cropped T-Shirt med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en cropped T-Shirt med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Cropped T-Shirt

Design din egen cropped T-Shirt med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede cropped T-Shirt med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv cropped T-Shirt med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Dame T-shirts

Dame T-shirts med eget print og grafik. Design cropped T-Shirt nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt cropped T-Shirt med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress