T-shirt med rulleærmer til damer

Dame T-shirt med rulleærmer

Casual dame-T-shirt med rulleærmer. 60 % bomuld og 40 % polyester (undtagen gråmeleret: 85 % bomuld, 15 % viskose; sort, hvid: 100 % bomuld)

T-shirt med rulleærmer til damer
navy meleretbordeaux meleretmintmeleretdenim meleretsennepsgulhvidsortgrå meleretsort meleret

Uanset om du skal slappe af i parken eller hænge ud med vennerne - denne loosewear T-shirt med rulleærmer gør gode hverdage endnu bedre.

  • Casual snit
  • Korte ærmer med rul
  • Vid halsudskæring
  • Lang i ryggen: længere bagpå end foran
  • Stoftæthed: 145 g/m²
  • Materiale: 60 % bomuld og 40 % polyester (undtagen gråmeleret: 85 % bomuld, 15 % viskose; sort, hvid: 100 % bomuld)

Design T-shirt

Lav T-shirt med eget tryk

Lav t-shirt med rulleærmer til damer med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en T-shirt med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen T-shirt

Design din egen t-shirt med rulleærmer til damer med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede t-shirt med rulleærmer til damer med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv T-shirts med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Dame T-shirts

Dame T-shirts med eget print og grafik. Design t-shirt med rulleærmer til damer nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt T-shirt med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress