Damer Gildan Heavy T-Shirt

Kraftig kvalitet, 180 g/m2 af 100 % bomuld, til damer der stiller høje krav til kvaliteten. Mærke: Gildan

Damer Gildan Heavy T-Shirt
hvidsortrødmarineblågrå meleretmørkegrå meleretkongeblå

Den absolutte klassiker til job og fritid af merceriseret bomulds-jersey strik, som giver kvinden af i dag præcis det skær af elegance og toughness, hun fortjener. Heavy shirten fås i mange farver, så du kan altid finde én, der passer til lejligheden.

  • 180 g/m2 (White: 170 g/m2)
  • 100% bomuld (Jersey); grå meleret: 90 % bomuld, 10 % polyester; alle heather farver: 50 % bomuld, 50 % polyester
  • Open-End-garn
  • Nakkebånd isyet fra skulder til skulder
  • Dobbeltsyninger ved ærmer og i linning

Design Damer Gildan Heavy T-Shirt

Lav Damer Gildan Heavy T-Shirt med eget tryk

Lav damer Gildan Heavy T-Shirt med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en damer Gildan Heavy T-Shirt med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Damer Gildan Heavy T-Shirt

Design din egen damer Gildan Heavy T-Shirt med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede damer Gildan Heavy T-Shirt med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv damer Gildan Heavy T-Shirt med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Dame T-shirts

Dame T-shirts med eget print og grafik. Design damer Gildan Heavy T-Shirt nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt damer Gildan Heavy T-Shirt med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress