Kontrast T-shirt til damer

Dame kontrast-T-shirt

Let taljeret T-shirt til damer med hals og ærmer i kontrastfave. 100 % bomuld

Kontrast T-shirt til damer
blå/hvidgrå meleret/sorthvid/sorthvid/rødlilla/hvidsort/hvid

Kontrastfarver ved ærmer og hals gør denne T-shirt til en lækkert twisted og sporty basis-del af din garderobe, med masser af kombinationsmuligheder.

  • Størrelserne er små, er du i tvivl, så bestil et nummer større, end du plejer.
  • Let taljeret snit med rund hals
  • Kontrastfarvede sømme ved hals og ærmer
  • Kvalitets single-jerseystof, forkrympet: 190 g/m²
  • Materiale: 100 % bomuld (grå meleret/sort: 85 % bomuld, 15 % viskose)

Design Kontrast T-shirt

Lav Kontrast T-shirt med eget tryk

Lav kontrast T-shirt til damer med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en kontrast T-shirt med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Kontrast T-shirt

Design din egen kontrast T-shirt til damer med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede kontrast T-shirt til damer med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv T-shirts med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Dame T-shirts

Dame T-shirts med eget print og grafik. Design kontrast T-shirt til damer nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt kontrast T-shirt med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress