Økologisk T-shirt til damer

Organic damer

Økologisk fremstillet T-shirt, til damer, 100 % bomuld, mærke: Continental

Økologisk T-shirt til damer
hvidsortrødgrå meleretmarineblåneonpink

God til dig og god mod miljøet: Denne T-shirt af økologisk bomuld fra Continental Clothings „Earthpositive Collection“ er udelukkende fremstillet med genanvendelig energi.

  • Størrelserne er små, er du i tvivl, så bestil et nummer større, end du plejer.
  • Kropsnært snit med rund hals
  • Slidstærk kvalitet: 145 g/m2
  • Materiale: 100% økologisk bomuld

Design Økologisk T-shirt

Lav Økologisk T-shirt med eget tryk

Lav økologisk T-shirt til damer med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en økologisk T-shirt med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Økologisk T-shirt

Design din egen økologisk T-shirt til damer med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede økologisk T-shirt til damer med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv økologisk T-shirt med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Dame T-shirts

Dame T-shirts med eget print og grafik. Design økologisk T-shirt til damer nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt økologisk T-shirt med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress