Sportstaske

Sportstaske

Vaskbar taske til sportstøj, med bæresnører i siden, 100% bomuld, mærke: Westford Mill

Sportstaske
fuchsiagråhvidsortnaturneongrønaquarødkongeblå

Nu er det slut med at glemme sin sportstaske. Denne praktiske taske er det miljøvenlige alternativ til rygsækken. Tasken er perfekt til det hele - både til sport og til eventyrlige udflugter i storbyjunglen.

  • Super nem at åbne og lukke med den enkle snøreløsning
  • Rumindhold 12 liter
  • Stofkvalitet: 130 g/m2
  • 100% bomuld

Design Sportstaske

Lav Sportstaske med eget tryk

Lav sportstaske med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en sportstaske med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Sportstaske

Design din egen sportstaske med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede sportstaske med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv muleposer med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Tasker og rygsække

Tasker og rygsække med eget print og grafik. Design sportstaske nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt sportstaske med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress