Små øko-stofpunge

Små øko-stofpunge

Små stofpunge Materiale: 100 % økologisk bomuld Mærke: Halfar.

Små øko-stofpunge
natur

Denne lille stofpung af 100 % bomuld er uundværlig i hverdagen. Brug den til kosmetik, makeup, kuglepenne eller farveblyanter - den lille praktiske stofpung har masser af anvendelsesmuligheder.

  • Ensfarvet med lynlås
  • Kan ikke vaskes
  • Mål: 250 x 140 x 60 mm
  • Materiale: 100 % økologisk bomuld

Design Små øko-stofpunge

Lav Små øko-stofpunge med eget tryk

Lav små øko-stofpunge med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en små øko-stofpunge med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Små øko-stofpunge

Design din egen små øko-stofpunge med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede små øko-stofpunge med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv muleposer med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Tasker og rygsække

Tasker og rygsække med eget print og grafik. Design små øko-stofpunge nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt små øko-stofpunge med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress