Gavepose til flasker

Praktisk flaskepose fremstillet af 100 % bomuld (Fairtrade-certificeret). Mærke: Westford Mills

Gavepose til flasker
sortnatur

Glem alt om besværlig papiremballage. Flaskeposen af 100 % bomuld (Fairtrade-certificeret) er det perfekte alternativ til smågaver til bryllupper eller jubilæer, som reklamegave eller som en attraktiv dekoration på vinreolen.

  • Flaskepose i 100 % bomuld
  • Fairtrade-certificeret
  • Bærehank ca. 30 cm
  • Til flasker på op til 1,5 l
  • Slidstærkt materiale: 407 g/m²
  • Materiale: 100 % Fairtrade-bomuld
  • Mærke: Westford Mill

Design Gavepose til flasker

Lav Gavepose til flasker med eget tryk

Lav gavepose til flasker med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en gavepose til flasker med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Gavepose til flasker

Design din egen gavepose til flasker med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede gavepose til flasker med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv muleposer med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Tasker og rygsække

Tasker og rygsække med eget print og grafik. Design gavepose til flasker nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt gavepose til flasker med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress