Skuldertaske

Skuldertaske

Praktisk skuldertaske af 100% polyester. Mærke: Bagbase

Skuldertaske
grafitgrå/sortsort/sort

Masser af plads til blokke, laptop og alt, hvad du har brug for til skole, uni og arbejde. Alt hvad du har brug for - lige ved hånden.

  • Hovedrum lukkes med et klik
  • Skjult organizer under klappen med to lynlåslommer, holder til kuglepen, nøglering og mobil-lomme
  • Remme kan indstilles i længden
  • Rumindhold: 15 liter
  • Materiale: 100% polyester

Design Skuldertaske

Lav Skuldertaske med eget tryk

Lav skuldertaske med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en skuldertaske med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Skuldertaske

Design din egen skuldertaske med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede skuldertaske med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv skuldertaske med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Tasker og rygsække

Tasker og rygsække med eget print og grafik. Design skuldertaske nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt skuldertaske med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress