Lige nu får du 15% RABAT! Nu: 15% RABAT!

Lystfisker-bøllehat

Lystfiskerhat af 100 % bomuld. Mærke: Myrtle Beach

Lystfisker-bøllehat
hvid/marineblånatur/marinekhaki/sortsortmarineblå

I 90´erne var den essentielle britpop-accessory bøllehatten alias lystfiskerhatten. Den sætter prikken over alle outfit og fuldender ovenikøbet dit fiskeudstyr. Den klassiske skygge beskytter dig mod solen, uanset hvad du foretager dig.

  • 4 metaløser sikrer luftcirkulationen
  • Klassiske syninger på skyggen
  • Foret satinsvedbånd
  • Materiale: 100 % bomuld
  • Vaskes i hånden

Design Lystfisker-bøllehat

Lav Lystfisker-bøllehat med eget tryk

Lav lystfisker-bøllehat med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en lystfisker-bøllehat med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Lystfisker-bøllehat

Design din egen lystfisker-bøllehat med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede lystfisker-bøllehat med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv lystfisker-bøllehat med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Kasketter og huer

Kasketter og huer med eget print og grafik. Design lystfisker-bøllehat nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt lystfisker-bøllehat med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress