Premium hættejakke til børn

Premium hættejakke til børn

Dejlig blød hættejakke til børn, 80 % bomuld og 20 % polyester

Premium hættejakke til børn
sortkongeblåkrystalrosa

En omgang til musikken: Den lækkervarme hættejakke har veldesignede og diskrete detaljer til headset ved lommer og udskæring.

  • Kraftig hætte uden snøre
  • Lynlås af metal og to påsyede lommer foran
  • Slids i den højre lomme, så kabel til headset kan trækkes igennem
  • Løkker til hovedtelefonerne indvendig i udskæring
  • Materiale: 80% bomuld og 20% polyester

Design Hættejakke

Lav Hættejakke med eget tryk

Lav premium hættejakke til børn med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en hættejakke med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Hættejakke

Design din egen premium hættejakke til børn med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede premium hættejakke til børn med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv hættejakke med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Sweatshirts til børn

Sweatshirts til børn med eget print og grafik. Design premium hættejakke til børn nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt hættejakke med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress