Teeneager hoodie

Blød hoodie til teenagere, 80 % bomuld, 20 % polyester. Mærke: Just Hoods.

Hoodie teenager
lysegrå meleretgammelrosasortbordeauxmarineblå

Hey teenies: Her kommer den lækkerbløde hoodie til de halvkolde dage. I skolen, på sportspladsen, på udflugten - man holder varmen i denne lækre hoodie. Kængurulomme med plads til mobil med mere.

  • Påsyet kængurulomme
  • Dobbeltsyet hætte uden snøre
  • Ribkanter forneden og ved ærmerne
  • Blød og lækker stofkvalitet: 280 g/m2
  • 80 % bomuld og 20 % polyester (gråmeleret: 75 % bomuld, 25 % polyester)

Design Hoodie teenager

Lav Hoodie teenager med eget tryk

Lav hoodie teenager med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en hoodie teenager med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Hoodie teenager

Design din egen hoodie teenager med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede hoodie teenager med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv hoodie teenager med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Sweatshirts til børn

Sweatshirts til børn med eget print og grafik. Design hoodie teenager nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt hoodie teenager med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress