Lige nu får du 15% RABAT! Nu: 15% RABAT!
Hoodie med sjalskrave

Unisex hoodie med sjalskrave

Hoodie med sjalskrave | Mærke: Spreadshirt | materiale: 80 % bomuld, 20 % polyester

Hoodie med sjalskrave
beigemeleretsortmarineblå

Når den iskolde vinter rammer, vil vi ikke gå rundt og fryse. Vores hoodie med sjalskrave holder dig lækkervarm fra hofterne til halsen. Og takket være de lune sidelommer kommer telefon og tegnebog heller ikke til at fryse.

  • Mærke: Spreadshirt
  • Stoftæthed: 275 g/m²
  • Materiale: 80 % bomuld, 20 % polyester (beigemeleret: 70 % bomuld, 30 % polyester)
  • Cremefarvet snøre med detalje
Bemærk: Vi har opdateret dette produkt (snøre). Din bestilling kan indeholde artikler i både den tidligere og den nyeste udgave, indtil lageret af den tidligere udgave er udsolgt.

Design Hoodie

Lav Hoodie med eget tryk

Lav hoodie med sjalskrave med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en hoodie med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Hoodie

Design din egen hoodie med sjalskrave med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede hoodie med sjalskrave med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv hoodie med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Sweatshirts til mænd

Sweatshirts til mænd med eget print og grafik. Design hoodie med sjalskrave nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt hoodie med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress