Gildan Softstyle® Midweight unisex-hoodie

Klassisk unisex-hættetrøje i 80 % bomuld og 20 % polyester. Mærke: Gildan

Gildan Softstyle® Midweight unisex-hoodie
lysegrå meleretmaroonarmygrønblåmørkegråsandsortmarineblålyserødmørkegrå meleret

Behageligt tøj er den nye trend. Den bløde unisex-hoodie, der passer til alle, har et dejligt varmt for. Passer perfekt til: Kølige forårsaftener, lange gåture om efteråret og hyggelige vinteraftener derhjemme.

  • Unisex-hoodie i et klassisk snit uden sidesømme og med skrå skuldre.
  • Todelt hætte med farveafstemt jerseyfor og kængurulomme
  • 1x1 ribkant med elastan på ærmer og søm
  • Med sort, letaftagelig label
  • Blød stofkvalitet: 285 g/m² (hvid: 278 g/m²)
  • Materiale: 80 % bomuld, 20 % polyester
  • Mærke: Gildan

Design Gildan Softstyle® Midweight unisex-hoodie

Lav Gildan Softstyle® Midweight unisex-hoodie med eget tryk

Lav gildan Softstyle® Midweight unisex-hoodie med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en gildan Softstyle® Midweight unisex-hoodie med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Gildan Softstyle® Midweight unisex-hoodie

Design din egen gildan Softstyle® Midweight unisex-hoodie med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede gildan Softstyle® Midweight unisex-hoodie med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv gildan Softstyle® Midweight unisex-hoodie med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Sweatshirts til mænd

Sweatshirts til mænd med eget print og grafik. Design gildan Softstyle® Midweight unisex-hoodie nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt gildan Softstyle® Midweight unisex-hoodie med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress