Kontrasthoodie børn

Hoodie til børn, kontrasthætte, 80 % bomuld, 20 % polyester. Mærke: Just Hoods

Kontrasthoodie til børn
påfugleblå/gråmeleretsort/gråmeleretsort/guldpink/navysort/rød

Putte, hygge, stråle: Den farveafstemte hætte gør denne hoodie til noget ganske særligt. Men endnu vigtigere: Den er simpelthen megahyggelig. Blandt andet takket være det bløde materiale, det casual snit og de praktiske lommer.

  • Dobbeltsyet kontrasthætte uden snøre
  • Påsyede kængurulommer foran
  • Ribkanter forneden og ved ærmerne
  • Kraftigt sweatstof med blød inderside: 280 g/m²
  • Materiale: 80 % bomuld, 20 % polyester

Design Kontrasthoodie

Lav Kontrasthoodie med eget tryk

Lav kontrasthoodie til børn med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en kontrasthoodie med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Kontrasthoodie

Design din egen kontrasthoodie til børn med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede kontrasthoodie til børn med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv hættetrøjer med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Sweatshirts til børn

Sweatshirts til børn med eget print og grafik. Design kontrasthoodie til børn nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt kontrasthoodie med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress