Lige nu får du 15% RABAT! Nu: 15% RABAT!

Hoodie til børn

Blød hoodie til børn, 80 % bomuld, 20 % polyester. Mærke: Just Hoods.

Hoodie til barn
lysegrå meleretgammelrosasortbordeauxmarineblå

Er det køligt udenfor? Så er den bløde hoodie helt genial til små og store unger! I skolen, i børnehaven, til fri leg udenfor eller på udflugten - uanset hvad og hvor, så holder denne hoodie ungerne dejligt varme. Og i kængurulommen er der plads til små skatte.

  • Påsyet kængurulomme
  • Dobbeltsyet hætte uden snøre
  • Ribkanter forneden og ved ærmerne
  • Blød og lækker stofkvalitet: 280 g/m2
  • 80 % bomuld og 20 % polyester (gråmeleret: 75 % bomuld, 25 % polyester)

Design Hoodie til barn

Lav Hoodie til barn med eget tryk

Lav hoodie til barn med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en hoodie til barn med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Hoodie til barn

Design din egen hoodie til barn med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede hoodie til barn med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv hoodie til barn med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Sweatshirts til børn

Sweatshirts til børn med eget print og grafik. Design hoodie til barn nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt hoodie til barn med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress