Dame hoodie

Hættetrøje i forlænget snit til damer 80 % bomuld, 20 % polyester. Mærke: AWDis Just Hoods

Dame hoodie
lysegrå meleretcharcoalgammelrosasortmørk pinkbordeauxmarineblå

Hoodie med et feminint touch Megahyggelig, blød og lækker, og ellers bare casual. Denne hættetrøje er en del af feel good-udstyret i enhver kvindes garderobe.

  • Smalt, kropsnært, let forlænget snit
  • Smalle, lidt lange ærmer
  • Kængurulomme foran med lille åbning til headset-ledninger og yderligere headset-detaljer ved halsudskæringen
  • Kraftig stofkvalitet (280 g/m2) og blød, opkradset inderside
  • 80 % bomuld, 20 % polyester

Design Hoodie

Lav Hoodie med eget tryk

Lav dame hoodie med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en hoodie med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Hoodie

Design din egen dame hoodie med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede dame hoodie med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv hættetrøjer med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Sweatshirts til damer

Sweatshirts til damer med eget print og grafik. Design dame hoodie nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt hoodie med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress