Kontrast hættetrøje

Kontrast-hoodie

Unisex-hoodie med hætte og snøre i kontrastfarve. 80 % bomuld, 20 % polyester. Mærke: AWDis Just Hoods

Kontrast hættetrøje
rød/hvidmarineblå/rødpåfugleblå/gråmeleretnavy/gråmeleretvinrød/antrasitsort/gråmeleretgrå meleret/marineblåantracit/sortsort/guldsort/rød

Går du helt i sort? Har du kun rødt i klædeskabet? Eller er du musegrå? Er du sommetider i syv sind, når det handler om at sætte farve på humøret? Her er den perfekte unisex-hoodie til alle, som slet ikke ønsker at beslutte sig.

  • Unisex-snit: Kropsnært til mænd, casual til kvinder (er du i tvivl, så bestil et nummer større eller mindre, end du plejer).
  • Dobbeltsyet hætte med kontrastfarve på indersiden og på de flade snører
  • Påsyet kængurulomme og ribkant på ærmer og søm
  • Med en enkel, letaftagelig label i nakken
  • Behageligt blød stofkvalitet: 280 g/m²
  • Materiale: 80 % bomuld, 20 % polyester

Design Hættetrøje

Lav Hættetrøje med eget tryk

Lav kontrast hættetrøje med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en hættetrøje med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Hættetrøje

Design din egen kontrast hættetrøje med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede kontrast hættetrøje med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv hættetrøje med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Sweatshirts til mænd

Sweatshirts til mænd med eget print og grafik. Design kontrast hættetrøje nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt hættetrøje med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress