Stanley/Stella økologisk unisex-hoodie

Unisex hoodie af 85% bomuld (økologisk) og 15% polyester (af recyclede råstoffer). Mærke: Stanley/Stella

Hoodie af økologisk bomuld - Unisex
burgunder-rødhvidsortmarineblå

Hoodie af økologisk bomuld til både ham og hende og det fælles klædeskab. Raglanærmer, som giver masser af bevægelsesfrihed. Det bløde materiale, sidelommerne og hætten med snøre giver total krammefaktor.

  • Sporty raglanstil: Skråt påsatte ærmer foran
  • To sidelommer og dobbeltsyet hætte med snøre
  • Ribkant forneden og ved ærmer
  • Lækker kraftig kvalitet: 300 g/m²
  • Materiale: 85% bomuld (økologisk), 15% polyester (af recyclede råstoffer)

Design Hoodie

Lav Hoodie med eget tryk

Lav hoodie af økologisk bomuld - Unisex med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en hoodie med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Hoodie

Design din egen hoodie af økologisk bomuld - Unisex med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede hoodie af økologisk bomuld - Unisex med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv hoodie med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Sweatshirts til mænd

Sweatshirts til mænd med eget print og grafik. Design hoodie af økologisk bomuld - Unisex nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt hoodie med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress