Lige nu får du 15% RABAT! Nu: 15% RABAT!
Hoodie-kjole

Hoodie-kjole

Ekstralang hættetrøje til damer, kan bæres som kjole. 80 % bomuld, 20 % polyester. Mærke: AWDis

Hoodie-kjole
sortgrå meleret

Hyggeligere bliver det ikke. Denne hættetrøje med kjolelængde passer perfekt til leggings, strømpebukser eller skinny jeans. Kravl i den, og oplev den maksimale lækkerfaktor.

  • Enkelt snit uden talje
  • Ekstrabrede ribkanter ved ærmer og søm
  • Kængurulomme
  • Kraftig stofkvalitet: 280 g/m²
  • 80 % bomuld, 20 % polyester
  • Design Hoodie-kjole

Lav Hoodie-kjole med eget tryk

Lav hoodie-kjole med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en hoodie-kjole med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Hoodie-kjole

Design din egen hoodie-kjole med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede hoodie-kjole med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv hoodie-kjole med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Sweatshirts til damer

Sweatshirts til damer med eget print og grafik. Design hoodie-kjole nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt hoodie-kjole med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress