Premium hættejakke til damer

Dame Premium hættejakke

Hættejakke til damer i superkvalitet. 80 % bomuld, 20 % polyester

Premium hættejakke til damer
charcoalsortmarineblågrå meleret

Spreadshirt-kollektionen forener de allerbedste trykresultater med fremragende kvalitetsprodukter. Det store udvalg af størrelser garanterer den perfekte pasform til både store og små. Vores Premium hættejakke er ren hygge, og den forener det klassiske hoodie-look med fine praktiske detaljer.

  • Vi anbefaler! Topkvalitet og perfekte resultater med alle trykmetoder
  • Kontrastfarvet snøre i nakkebåndets farver
  • Åbning i inderlommen og fin detalje i hætten sikrer, at du kan fastgøre hovedtelefonernes ledninger
  • Solidt sweatshirtstof: 280 g/m²
  • Materiale: 80 % bomuld og 20 % polyester (charcoal: 60 % bomuld, 40 % polyester; grå meleret: 85 % bomuld, 15 % viskose)

Design Hættejakke Til Damer

Lav Hættejakke Til Damer med eget tryk

Lav premium hættejakke til damer med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en hættejakke Til Damer med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Hættejakke Til Damer

Design din egen premium hættejakke til damer med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede premium hættejakke til damer med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv hættejakke Til Damer med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Sweatshirts til damer

Sweatshirts til damer med eget print og grafik. Design premium hættejakke til damer nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt hættejakke Til Damer med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress