Unisex softshelljakke

Funktionel softshelljakke af 95 % polyester og 5 % elastan (ydermateriale). Mærke: Kariban

Unisex softshelljakke
mørkegråklar blåneongulneonorangegråmelerethvidsortchokoladebrunrødmarinblå

Så har alle deres på det tørre: Iført den åndbare vind- og vandtætte jakke fra Kariban bliver du ikke gennemblødt af bygerne - og sveder heller ikke.

  • Softshelljakke i sportslook med lynlås
  • Praktiske sidelommer med lynlås og ekstra lynlåslomme øverst på venstre ærme.
  • Blød microfleece på indersiden
  • Vind- og vandafvisende ydermateriale: 300 g/m²
  • Materiale: 95 % polyester, 5 % elastan, (ydermateriale), 8000 mm PU/3000 g/m²/24h
  • Mærke: Kariban

Design Unisex softshelljakke

Lav Unisex softshelljakke med eget tryk

Lav unisex softshelljakke med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en unisex softshelljakke med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Unisex softshelljakke

Design din egen unisex softshelljakke med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede unisex softshelljakke med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv unisex softshelljakke med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Jakker og veste til herrer

Jakker og veste til herrer med eget print og grafik. Design unisex softshelljakke nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt unisex softshelljakke med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress