Unisex polycotton T-shirt

T-shirt i meleret materiale til herrer. 65 % polyester, 35 % bomuld (gråmeleret: 90 % bomuld, 10 % polyester). Mærke: Gildan

Unisex polycotton T-shirt
militærgrønmeleretmarineblå meleretgrå meleret

Tidligere havde kun håret grå stænk. I dag er det diskret melerede materiale en total modetrend for basics i alle farver.

  • Lige snit
  • Unisex: Fremhæver figuren for herrer; sidder lidt mere casual på kvinder (se størrelsestabel vedr. pasform)
  • Behageligt blød stofkvalitet: 150 g/m²
  • 65 % polyester, 35 % bomuld (gråmeleret: 90 % bomuld, 10 % polyester)

Design Polycotton T-shirt

Lav Polycotton T-shirt med eget tryk

Lav unisex polycotton T-shirt med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en polycotton T-shirt med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Polycotton T-shirt

Design din egen unisex polycotton T-shirt med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede unisex polycotton T-shirt med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv polycotton T-shirt med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Herre T-shirts

Herre T-shirts med eget print og grafik. Design unisex polycotton T-shirt nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt polycotton T-shirt med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress