Unisex joggingbukser

Klassisk joggingbuks til damer og herrer, 80 % bomuld og 20 % polyester. Mærke: Fruit of the Loom

Unisex joggingbukser
sort

Jogging-klassikeren til både aktive og passive sportsentusiaster: Uanset om du jogger derudaf eller vegeterer hjemme på sofaen, så er du klædt korrekt på med disse bekvemme sweatpants.

  • Klassisk snit, sportslig og behagelig vidde
  • Elastik og snøre i taljen
  • Lange ben med ribkant
  • Blødt sweatstof 280 g/m² (gråmeleret: 260 g/m²)
  • Materiale: 80 % bomuld, 20 % polyester

Design Unisex joggingbukser

Lav Unisex joggingbukser med eget tryk

Lav unisex joggingbukser med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en unisex joggingbukser med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Unisex joggingbukser

Design din egen unisex joggingbukser med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede unisex joggingbukser med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv unisex joggingbukser med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Bukser & shorts

Bukser & shorts med eget print og grafik. Design unisex joggingbukser nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt unisex joggingbukser med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress