Teenager-T-shirt

T-shirt til teenagere, 100% bomuld, mærke: B&C

Teenager T-shirt
himmelblåpetal pinkhvidsortrødkongeblåmarineblå

Klassikeren til både store og små: Den elskede T-shirt er også populær hos børn og unge. Ikke til at leve uden - hverken på legepladsen, i skolen eller til sport.

  • til teenagere fra ca. 9 år helt op til 14 år (fås også til børn)
  • kvalitetsforarbejdning: Dobbelte syninger i alle sømme
  • enkelt snit
  • slidstærkt materiale: 185g/m2
  • Materiale: 100 % bomuld

Design Teenager T-shirt

Lav Teenager T-shirt med eget tryk

Lav teenager T-shirt med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en Teenager T-shirt med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Teenager T-shirt

Design din egen teenager T-shirt med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede teenager T-shirt med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv Teenager T-shirt med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Børne T-shirts

Børne T-shirts med eget print og grafik. Design teenager T-shirt nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt Teenager T-shirt med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress