Teenage Heavy Cotton T-Shirt

Kraftig kvalitet med 180 g/m2 af 100 % bomuld til enhver lejlighed. Mærke: Gildan

Teenage Heavy Cotton T-Shirt
hvid melerethvidsortrødmarineblåkelly grøngrå meleretæggeblomme gulvinrødguldblågråkongeblå

Teenagere skal selvfølgelig have lige så meget robusthed og elegance som de voksne. Den heavy shirt imponerer både med sin solide udførelse og seriøse kvalitet. En genial allrounder lige fra legepladsen og hele vejen hen til skole.

  • 180 g/m2 (White: 170 g/m2)
  • 100 % bomuld (Jersey) (hvid meleret: 99% bomuld, 1% polyester; grå meleret: 90% bomuld, 10% polyester)
  • Open-End-garn
  • Nakkebånd isyet fra skulder til skulder
  • Dobbeltsyninger ved ærmer og i linning
  • Bemærk: Kort i snittet. Målene sammenligner du med vores størrelsestabel, og på den måde finder du din størrelse.

Design Teenage Heavy Cotton T-Shirt

Lav Teenage Heavy Cotton T-Shirt med eget tryk

Lav teenage Heavy Cotton T-Shirt med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en Teenage Heavy Cotton T-Shirt med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Teenage Heavy Cotton T-Shirt

Design din egen teenage Heavy Cotton T-Shirt med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede teenage Heavy Cotton T-Shirt med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv Teenage Heavy Cotton T-Shirt med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Børne T-shirts

Børne T-shirts med eget print og grafik. Design teenage Heavy Cotton T-Shirt nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt Teenage Heavy Cotton T-Shirt med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress