Lige nu får du 15% RABAT! Nu: 15% RABAT!
Klassisk T-shirt til mænd

T-shirt til herrer

Standard T-shirt til herrer. 100 % bomuld. Mærke: Gildan

Klassisk T-shirt til mænd
charcoalarmygrønteglrødcarolina bluehvidsortrødmarineblåkelly grønkongeblågrå meleretgulsandbeige

Dette er vores bedst sælger af en grund. Afslappet, skræddersyet og ultra-behagelig, vil du elske, hvordan du ser ud i denne holdbare, pålidelige klassiker.

  • Kvalitetsforarbejdning: Dobbelte syninger i alle sømme
  • Lige snit
  • Blød og lækker stofkvalitet: 153 g/m² (hvid: 144 g/m²)
  • Materiale: 100 % bomuld (gråmeleret: 90% bomuld, 10% polyester)

Design Klassisk T-shirt

Lav Klassisk T-shirt med eget tryk

Lav klassisk T-shirt til mænd med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en klassisk T-shirt med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Klassisk T-shirt

Design din egen klassisk T-shirt til mænd med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede klassisk T-shirt til mænd med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv klassisk T-shirt med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Herre T-shirts

Herre T-shirts med eget print og grafik. Design klassisk T-shirt til mænd nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt klassisk T-shirt med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress