Stanley/Stella Relaxed Fit økologisk unisex-T-shirt Sparker 2.0

Kraftig, økologisk unisex-T-shirt fremstillet af 100 % bomuld (økologisk). Mærke: Stanley/Stella

Stanley/Stella Relaxed Fit økologisk unisex-T-shirt Sparker 2.0
hvidsortgrå meleret

Har du brug for en afslappet T-shirt? Den økologiske T-shirt SPARKER 2.0 fra Stanley/Stella passer til det hele og har et behageligt, løst snit. Den bløde og kraftige stofkvalitet er et bæredygtigt valg både til hverdag og fest.

  • Løstsiddende unisex-T-shirt med påsatte ærmer
  • 1 x 1 ribstrik ved halsudskæringen
  • Bånd i nakken af samme materiale
  • Bred dobbeltsyning ved ærmer og nederste søm
  • Solid, blød stoftæthed: 215 g/m²
  • Materiale: 100 % økologisk bomuld
  • Mærke: Stanley/Stella

Design Stanley/Stella Relaxed Fit økologisk unisex-T-shirt Sparker 2.0

Lav Stanley/Stella Relaxed Fit økologisk unisex-T-shirt Sparker 2.0 med eget tryk

Lav stanley/Stella Relaxed Fit økologisk unisex-T-shirt Sparker 2.0 med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en stanley/Stella Relaxed Fit økologisk unisex-T-shirt Sparker 2.0 med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Stanley/Stella Relaxed Fit økologisk unisex-T-shirt Sparker 2.0

Design din egen stanley/Stella Relaxed Fit økologisk unisex-T-shirt Sparker 2.0 med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede stanley/Stella Relaxed Fit økologisk unisex-T-shirt Sparker 2.0 med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv stanley/Stella Relaxed Fit økologisk unisex-T-shirt Sparker 2.0 med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Herre T-shirts

Herre T-shirts med eget print og grafik. Design stanley/Stella Relaxed Fit økologisk unisex-T-shirt Sparker 2.0 nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt stanley/Stella Relaxed Fit økologisk unisex-T-shirt Sparker 2.0 med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress