Stanley/Stella MINTER økologisk tanktop til damer

Klassisk tanktop af 100 % økologisk bomuld til damer. Mærke: Stanley/Stella

Stanley/Stella MINTER økologisk tanktop til damer
hvidsortcremefarvet

Luk solen ind: Den økologiske tanktop MINTER fra Stanley/Stella er den perfekte ledsager om sommeren. Den ærmeløse allrounder er designet i en bæredygtig stofkvalitet, der består af økologisk bomuld. Passer perfekt til: Endeløse timer ved havet og pizza på den italienske piazza.

  • Ærmeløs tanktop med almindeligt snit til damer
  • Med 1x1 ribkant ved hals- og ærmeudskæring
  • Forstærket nakkeudskæring med bånd af yderstof
  • Med smal dobbeltsyning på nederste søm
  • Middelkraftigt, elastisk sweatmateriale: 155 g/m²
  • Materiale: 100 % økologisk bomuld
  • Mærke: Stanley/Stella

Design Stanley/Stella MINTER økologisk tanktop til damer

Lav Stanley/Stella MINTER økologisk tanktop til damer med eget tryk

Lav stanley/Stella MINTER økologisk tanktop til damer med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en stanley/Stella MINTER økologisk tanktop til damer med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Stanley/Stella MINTER økologisk tanktop til damer

Design din egen stanley/Stella MINTER økologisk tanktop til damer med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede stanley/Stella MINTER økologisk tanktop til damer med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv stanley/Stella MINTER økologisk tanktop til damer med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Tanktops til damer

Tanktops til damer med eget print og grafik. Design stanley/Stella MINTER økologisk tanktop til damer nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt stanley/Stella MINTER økologisk tanktop til damer med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress