Stanley/Stella MINI SPRINTER økologisk poloshirt til børn

Poloshirt til børn i 100 % økologisk bomuld Mærke: Stanley/Stella

Stanley/Stella MINI SPRINTER økologisk poloshirt til børn
hvidmarineblåhimmelblårød

Klassikeren med krave til børn: Stanley/Stella præsenterer den bløde økologiske poloshirt MINI SPRINTER. Denne poloshirt i økologisk bomuld er smart på en bæredygtig måde, og den ledsager ungerne gennem endeløst lange skoledage og til hyggelige familiefester.

  • Poloshirt til børn med to knapper i samme farve og lidt længere i ryggen.
  • Med påsyede ærmer og strikkede manchetter ved halsudskæringen og ærmer
  • Bånd i nakken, slidser i siderne og inderside i jersey
  • Enkeltsyning ved skuldersømmene og smal dobbeltsyning ved den nederste kant
  • Struktureret, blødt piqué-stof: 220 g/m²
  • Materiale: 100 % økologisk bomuld
  • Mærke: Stanley/Stella

Design Stanley/Stella MINI SPRINTER økologisk poloshirt til børn

Lav Stanley/Stella MINI SPRINTER økologisk poloshirt til børn med eget tryk

Lav stanley/Stella MINI SPRINTER økologisk poloshirt til børn med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en stanley/Stella MINI SPRINTER økologisk poloshirt til børn med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Stanley/Stella MINI SPRINTER økologisk poloshirt til børn

Design din egen stanley/Stella MINI SPRINTER økologisk poloshirt til børn med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede stanley/Stella MINI SPRINTER økologisk poloshirt til børn med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv stanley/Stella MINI SPRINTER økologisk poloshirt til børn med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Børne T-shirts

Børne T-shirts med eget print og grafik. Design stanley/Stella MINI SPRINTER økologisk poloshirt til børn nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt stanley/Stella MINI SPRINTER økologisk poloshirt til børn med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress