Stanley/Stella MINI BOLTER økologiske joggingshorts til teenagere

Afslappede joggingshorts til teenagere lavet af 85 % økologisk bomuld og 15 % recycled polyester. Mærke: Stanley/Stella

Stanley/Stella MINI BOLTER økologiske joggingshorts til teenagere
råhvidsortmarineblågrå meleret

Endelig er vinteren forbi! Stanley/Stella sørger for masser af afslapning i denne sommerlige allrounder. Joggingshortsene MINI BOLTER til teenagere er behagelige at have på, er lavet af bæredygtige materialer og har tre praktiske lommer til alt det vigtige.

  • Joggingshorts til teenagere med elastik i taljen i kontrastfave
  • Med broderede ringe, rund snøre i samme farve og metalender på snøren
  • Praktiske sidelommer og baglommer i kontrastfarve
  • Med bred dobbeltsyning på nederste søm
  • Middelkraftigt, elastisk sweatmateriale: 280 g/m²
  • Materiale: 85 % økologisk bomuld, 15 % recycled polyester
  • Mærke: Stanley/Stella

Design Stanley/Stella MINI BOLTER økologiske joggingshorts til teenagere

Lav Stanley/Stella MINI BOLTER økologiske joggingshorts til teenagere med eget tryk

Lav stanley/Stella MINI BOLTER økologiske joggingshorts til teenagere med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en stanley/Stella MINI BOLTER økologiske joggingshorts til teenagere med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Stanley/Stella MINI BOLTER økologiske joggingshorts til teenagere

Design din egen stanley/Stella MINI BOLTER økologiske joggingshorts til teenagere med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede stanley/Stella MINI BOLTER økologiske joggingshorts til teenagere med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv stanley/Stella MINI BOLTER økologiske joggingshorts til teenagere med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Økologiske produkter til børn og baby

Økologiske produkter til børn og baby med eget print og grafik. Design stanley/Stella MINI BOLTER økologiske joggingshorts til teenagere nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt stanley/Stella MINI BOLTER økologiske joggingshorts til teenagere med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress