Stanley/Stella ELLISER økologisk poloshirt til damer

Poloshirt til damer i 95 % økologisk bomuld og 5 % elastan. Mærke: Stanley/Stella.

Stanley/Stella ELLISER Økologisk poloshirt til damer
lys rosaorkidéhvidsortmarineblågrå melerethimmelblårødkongeblå

Sporty og elegant: Denne poloshirt til damer fra Stanley/Stella tilføjer diskrete detaljer – uanset alder. Denne bæredygtigt producerede piqué-klassiker vil du glæde dig til at tage på igen og igen.

  • Tætsiddende pasform
  • To rækker ensfarvede knapper
  • Striksøm på hals og ærmer
  • Stoftæthed: 200 g/m²
  • Materiale: 95 % bomuld, 5 % elastan
  • Mærke: Stanley/Stella

Design Stanley/Stella ELLISER økologisk poloshirt til damer

Lav Stanley/Stella ELLISER økologisk poloshirt til damer med eget tryk

Lav stanley/Stella ELLISER Økologisk poloshirt til damer med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en stanley/Stella ELLISER økologisk poloshirt til damer med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Stanley/Stella ELLISER økologisk poloshirt til damer

Design din egen stanley/Stella ELLISER Økologisk poloshirt til damer med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede stanley/Stella ELLISER Økologisk poloshirt til damer med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv stanley/Stella ELLISER økologisk poloshirt til damer med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Poloshirts til damer

Poloshirts til damer med eget print og grafik. Design stanley/Stella ELLISER Økologisk poloshirt til damer nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt stanley/Stella ELLISER økologisk poloshirt til damer med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress